Vă invităm la programul de formare profesională continuă a cadrelor didactice adresat profesorilor din învățământul preuniversitar!

Scopul acestui program este sprijinirea profesorilor pentru a folosi metode și instrumente inovative de lucru la clasă, pentru a răspunde nevoilor de învățare ale elevilor. Profesorilor participanți li se oferă un cadru de învățare eficientă, un context stimulativ de împărtășire a experiențelor cu alți profesori, perspective noi asupra profesiei didactice, motivații și inspirație pentru a deveni mai buni.

Propunem abordări inovative, aplicative, concrete, bazate pe experiență directă, modalități de lucru interactive, participative. Astfel profesorii vor reuși să integreze în practicile de predare la clasă metode și tehnici de predare care să stimuleze o învățare eficientă la elevi, care să-i pregătească pentru viață, comunitate și societate.

Cursul este acreditat MEN cu 15 Credite Profesionale Transferabile (CPT) și are o durată de 60 ore.

Este compus din 3 module si se desfasoara pe perioada a 3 saptamani, in zilele de joi (16-20), vineri (16-20) și sambata (9-17), în format ONLINE, sincron (webinar, zoom) și asincron (în ritm propriu, pe platforma G classroom).

Desfășurare ore sincron:

Joi, 25 martie – Dum. 25 aprilie 2021.

M1: joi, 25 martie – sâmbătă, 27 martie
M2: joi, 15 aprilie – sâmbătă, 17 aprilie
M3: joi, 22 aprilie – sâmbătă 24 aprilie.

Evaluarea finală: (data va fi anunțată) – 11 – 12 mai 2021

Completează formularul de înscriere aici.

Promovarea cursului și admiterea în procedura de evaluare este condiționată de o rata minima de prezenta de 80% din orele de formare.

Termen-limită pentru înscriere: apel deschis.

Costuri program: 270 lei/participant include programul de formare, materiale și resurse, precum și susținere post-formare.

Informații privind acceptarea la curs, detalii logistice și administrative veți primi prin email și, uneori, telefon (sms). De aceea, vă rugăm atenție la scrierea în formular a acestor informații.

Foto: Freepik.com


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *