Veronica Iani:

„Cum ar fi ca, într-o zi, să vă treziți într-o poveste? Nu credeți că poate fi adevărat?
Nici Iustina, eroina acestei cărți, nu s-a gândit vreodată că i s-ar putea întâmpla așa ceva. Da, Iustina nu este un personaj inventat de mine. Și nici Cezara, Darius, Cristian, Hamsterel sau puiul de vrabie. Hainele călătoare ale Iustinei deschide o nouă colecție de cărți pentru copii: Povești aproape adevărate”

„Toate aceste cărți pornesc de la personaje sau întâmplări adevărate, îmbrăcate apoi în haine noi, de poveste. Așa că, să nu ziceți că nu v-am avertizat: puteți să vă treziți și voi, într-o poveste. Dacă lucrul acesta nu vă sperie, rugați-i pe părinți să îmi scrie sau scrieți-mi chiar voi pe contact@veronicastories.com”

Adriana Ene, povestitoare și vedetă TV:

„Nu știu cum reușește de fiecare dată autoarea să așeze cu atâta delicatețe mesaje pline de semnificații, încurajări și explicații suficient de convingătoare pentru ca orice copil dezordonat, și nu doar dezordonat, să-și găsească motivațiile pentru a-și schimba ceva în spațiul său exterior, dar și în cel interior – pentru că, de ce nu, libertatea de a alege modul în care ne comportăm, vorbim, acționăm, are atât impulsuri din afara noastră, dar uneori cele mai importante dintre ele se află adânc așezate înlăuntrul nostru.”

Comandă cartea la VeronicaStories.com


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *