Scriitoarea de cărți pentru copii Veronica Iani a răspuns pozitiv invitației de a scrie povestiri pe baza ideilor trimise de copii sau părinți în perioada închiderii școlilor. Iată ce a postat pe pagina ei de Facebook:

„Alexandra Nadane mi-a ridicat mingea la fileu, provocându-mă să scriu povestiri pe baza ideilor trimise de copii sau părinți. Cum nu am refuzat niciodată o partidă de volei, nu voi refuza nici acest joc care sper să aducă un cufăr de povești frumoase spre bucuria copiilor și liniștea părinților. Nu mi-e teamă de ideile copiilor, oricât de năstrușnice ar fi. Așa că, aștept cu nerăbdare chiar și întâmplări din viața voastră pe care să le punem într-o poveste. Părinții pot trimite lucruri pe care ar dori să le spună copiilor. Nu își strânge jucăriile? Facem o poveste despre asta. Zice „nu” tot timpul? Mai iese o poveste. Și tot așa. Îmi puteți scrie aici sau pe contact@veronicastories.com. Povestirile le voi posta apoi pe Facebook, veronicastories.com și pe alte site-uri. Îmi propun să scriu câte o povestire pe zi, pe toată perioada cât veți sta acasă din cauza restricțiilor.”

Ce spuneți, îi trimiteți un mail Veronicăi?

Categories: Blog

2 Comments

Veronica Caziuc · 27/03/2020 at 11:47

Buna ziua!
Sunt mama a doi copilasi , Ilinca – 8 ani si Alessandro – 9 ani.
Ambii au cate o pasiune, Ilinca – animalele domestice (apropo toate animalele 😀 ) Alex – fotbalul.
La indemnul lor va scriu acest mesaj.
Ilinca va roaga sa scrieti o poveste despre un catelus Henry , care isi aduce si el aportul in familia in care traieste, prin diferite fapte. Morala ar fi ,cat de mult ajuta un animalut in familie ( Ideea e ca ea doreste sa adopte un animalut, noi , parintii insa nu prea suntem de acord))) )
Alex – ar dori o poveste despre un copilas care e pasionat de fotbal , munceste mult ca sa ajunga un fotbalist de performanta si isi ajuta familia. (Cred ca e inspirat de viata mai mult fotbalisti renumiti ).
Va multumesc foarte mult!

    admin · 27/03/2020 at 15:49

    Mulțumim mult! Am transmis Veronicăi. Puteți cumpăra cărțile ei la VeronicaStories.com, iar pentru copii mai măricei aveți la dispoziție de la editura noastră cartea educațională „Cooperăm și dăruim” (8+ ani), pe care o puteți comanda de la bit.ly/2UButa3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *