Cum ar fi dacă, într-o zi, Copilăria ar fi furată de o creatură misterioasă?
Cum s-ar schimba lumea – cum ar fi o lume fără copilărie?
Ce s-ar întâmpla cu jucăriile? Cu bucuria copiilor? Cu familiile lor?

Și, dacă ar dispărea Copilăria, cine s-ar încumeta să o salveze?

Citiți Copilăria. O poveste despre bucurie de Veronica Iani și veți afla!

Alături de crocodilul Yuri, de hipopotamul Gyuri și de… Moș Crăciun, cititorii vor porni într-o misiune specială de salvare a Copilăriei. Vor trece prin întâmplări amuzante, descoperind, în cele din urmă, ce minuni fac prietenia, dragostea și curajul.

Copilăria. O poveste despre bucurie este cea de-a patra carte a colecției „Fiecare viață este un dar”, autoare Veronica Iani, publicată de editura Life Learning Education. În această colecție au apărut până acum cărțile: Bebe. O poveste din burtică, Ioana. O poveste despre Sindromul Down și Tudor. O poveste despre adopție.

Lansarea va avea loc miercuri, 20 noiembrie, ora 18.30, la Liceul pedagogic ortodox „Anastasia Popescu”, str. Zborului, nr. 7-9, București, sectorul 2. Evenimentul se înscrie în cadrul manifestărilor Zilele Educației Creștin-Ortodoxe, care au loc, în mod tradițional, la liceul „Anastasia Popescu”, în luna noiembrie. Copiii prezenți la eveniment vor primi în dar o carte de la autoare.

Date tehnice carte: dimensiune: 19.5×19.5cm, număr pagini: 48, în întregime color, preț 13 lei
Vârste recomandate: se adresează copiilor de 6-10 ani, dar nu numai.
Comenzi: https://veronicastories.com/.

Campanie promoțională

Pentru ca mesajul cărţii să ajungă la cât mai mulţi copii, cei care achiziționează mai mult de 5 exemplare vor beneficia de o reducere mai mare de 50%:

Pentru o comanda de minimum 5 cărți, o carte poate fi achiziționată cu doar 6 lei (TVA inclus), scriind la adresa: lle.vanzari@gmail.com.

Categories: Blog

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *