Luni, 6 martie 2017, la Librăria Mihail Sadoveanu din București, scriitoarea şi ilustratoarea Veronica Iani şi-a lansat cartea „Bebe. O poveste din burtică”, organizând un atelier de lectură pentru copii și părinți.

Sala a fost plină până la refuz cu copii de toate vârstele, care au ascultat povestea venirii lor pe lume – spusă pe înțelesul lor – în lectura autoarei.

Cei mici au participat activ la eveniment. Ei le-au explicat celor prezenți ce sunt amprentele digitale (care se formează la fiecare persoană încă înainte de naştere) și că ele sunt unice și diferite pentru fiecare dintre noi.

Ba unul dintre tinerii ascultători a susținut că își amintește perfect lucruri petrecute cu el dinainte de a se naște! Și a fost crezut pe cuvânt.

Evenimentul şi cartea şi-au propus să omagieze mamele şi miracolul vieţii. După cum chiar BEBE o spune, când se adresează în gând mamei în ale cărei brațe urmează să ajungă:

Pesemne nu îmi voi aminti toate zilele petrecute aici, dar să știi că ai făcut o treabă minunată.
Îți mulțumesc că ai împărțit cu mine înghețata ta, că mi-ai citit, că mi-ai cântat, că mi-ai dat să ascult muzica ta preferată.
Îți mulțumesc pentru ochi, gură, mâini și picioare!
Îți mulțumesc pentru inima mea!

Categories: Editura

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *